Your browser may not support display of this image. Prenosivi skener Canon imageFORMULA P-150 osvojio prestižno priznanje iF Design

  • Najbrži i najmanji prenosivi Canon skener za dvostrano skeniranje A4 formata imageFORMULA P-150, pobedio je na izboru za najbolji dizajn proizvoda iF za 2010. godinu
  • iF Product Design je po prvi put prepoznao izuzetno kvalitetan dizajn Canon skenera
  • Savršeni uređaj za korisnike koji su neprekidno u pokretu i one koji svoj posao obavljaju u malim kućnim kancelarijama kojima je potreban brz i prenosiv skener

Beograd, 26. mart 2010. – Kompanija Canon Europe, globalni lider u tehnologijama digitalizacije i štampe dokumenata, saopštila je da je njen nedavno predstavljeni skener Canon imageFORMULA P-150 osvojio priznanje Međunarodnog foruma za dizajn „International Forum (iF) Design“ za dizajn najvišeg kvaliteta na tržištu.

Canon imageFORMULA P-150 osvojio je iF nagradu za najbolji dizajn za 2010. godinu u konkurenciji 2.500 proizvoda i sada ima pravo da nosi međunarodno priznatu iF oznaku kvaliteta koju priželjkuju najpoznatiji svetski proizvođači, a koja označava izuzetan dizajn proizvoda. iF Design je predstavio sve nagrađene proizvode na internet adresi http://www.ifdesign.de/exhibition_index_e, uključujući i Canon skener imageFORMULA P-150 koji je osvojio priznanje u kategoriji računarske opreme.

Skener Canon imageFORMULA P-150 je premijerno predstavljen u novembru 2009. godine. Jedan je od najbržih, i najmanjih skenera na tržištu sa USB priključkom i opcijom za dvostrano skeniranje A4 formata, što ga čini savršenim prenosivim skenerom koji omogućava kvalitetno skeniranje praktično na bilo kom mestu.  Savršen je za korisnike koji su neprekidno u pokretu i omogućava prenos dokumenata na daljinu, a zbog svojih malih dimenzija i atraktivnog dizajna odlično se uklapa u ambijent malih kućnih kancelarija u kojima je radni prostor često ograničen. Ovaj skener nudi opcije koje su jednostavne za korišćenje i integrisani softver, što korisnicima omogućava da brzo počnu skeniranje, bilo da koriste računar ili laptop.

„Canon-ov tim dizajnera je napravio značajan pomak u kategoriji prenosivih skenera dizajniranjem jednog od najbržih i najlakših proizvoda u svojoj kategoriji“, kaže Šon Sjumacu, direktor evropskog Sektora za rešenja skeniranja u kompaniji Canon Europe. „Ovaj uređaj je spoj modernog dizajna koji se reflektuje u završnoj obradi glatke crne površine, i intuitivnih funkcionalnosti koje su jednostavne za upotrebu. Neke njegove zaista izuzetne karakteristike potvrđuju našu lidersku poziciju na polju tehnologija digitalnih slika, inovacija i stila u ovom segmentu tržišta.

„iF Design je po prvi put prepoznao vanserijski kvalitet Canon-ovog skenera koji ima opciju automatskog uvlačenja dokumenata, što znači da je ovaj uređaj savršen za pojedinačno ad hoc skeniranje, ali i za skeniranje više dokumenata odjednom. Kao kompanija mi nastavljamo da pomeramo granice kada je u pitanju razvoj proizvoda, i da zahvaljujući zadivljujućim rezultatima, prenosimo proizvode namenjene pojedinačnim korisnicima u poslovno okruženje i tako zadovoljimo potrebe savremenih korisnika.“

U proteklih 56 godina, u procesu donošenja odluka o tome koji proizvodi će osvojiti prestižne iF nagade za najbolji dizajn testirano je više od 108,000 proizvoda iz svih krajeva sveta. Kriterijumi na osnovu kojih se vrši selekcija uključuju kvalitet dizajna, način rada, izbor materijala, stepen inovativnosti, ekološku dimenziju, funkcionalnost, ergonomski oblik, vizuelne elemente koji doprinose jednostavnijem korišćenju proizvoda, sigurnost, vrednost brenda, brendiranje i univerzalnost dizajna.

Skener Canon imageFORMULA P-150 je već dostupan širom Europe. Za više informacija molimo pogledajte ovde.

O kompaniji Canon Europe

Canon Europe je regionalna prodajna i marketinška ispostava kompanije Canon Inc. koja je prisutna u 120 zemalja i zapošljava više od 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA region).

Kompanija je osnovana 1937. godine sa ciljem da napravi fotoaparate najvišeg kvaliteta a dostupnih potrošačima. Canon-ova neumorna strast prema „Snazi slike“  je od tada izazvala da se ova tehnologija proširi na brojna tržišta i tako je kompanija zauzela mesto svetskog lidera i u domenu potrošačkih proizvoda i u domenu poslovnih rešenja. Njena rešenja obuhvataju proizvode, od kompaktnih digitalnih i SLR fotoaparata, preko emisione optike i prenosivih aparata sa X-zracima, do multifunkcijskih i produkcijskih štampača, a sve ih podržava asortiman usluga dodate vrednosti.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi proizveo najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge koje će zadovoljiti kreativne potrebe korisnika. Od fotografa do kompanija koje se profesionalno bave štampom, Canon svakom korisniku omogućava da razvije svoju strast prema slici.

Canon veruje da je vođenje računa o interesima društva i životne sredine integralan deo dobre poslovne prakse. Ovo je utemeljeno u korporativnu filozofiju kompanije, „Kyosei“, koja se fokusira na zajednički rad i život u cilju opšte dobrobiti.

Detaljnije informacije o kompaniji Canon Europe dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O kompaniji Canon Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je kompanija sa sedištem u Ljubljani, u vlasništvu kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Osnovna delatnost kompanije Canon Adria jeste davanje tehničke podrške i trgovina na celokupnom području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Više informacija o kompaniji Canon Adria: www.canon.rs

newsmaster