HTC Wildfire™

NEKA TI PRIJATELJI BUDU BLIZU SA NOVIM HTC WILDFIRETM

Podeli aplikacije, novosti i iskustva putem najnovijeg HTC social powerhouse

LONDON – 17. Maj 2010. – HTC Korporacija, globalni dizajner pametnih telefona, danas je predstavila HTC Wildfire™, novi HTC Sense Android telefon koji integracijom najpopularnijih socijalnih mreža omogućava da vam prijatelji uvek budu blizu. HTC Wildfire prati priznati uspeh telefona HTC Desire i obezbeđuje svojevrsno obeležje kompanije kroz HTC Sense iskustvo dostupno mlađim korisnicima.

“Današnje socijalne mreže pružaju mogućnost za prijateljstvo sa više od 400 miliona korisnika* – mnogi korisnici su mladi i aktivno dele svoj život sa svojim prijateljima putem Facebook-a”, rekao je Florian Seiche, potpredsednik HTC–a za teritorije Evrope, Bliskog Istoka i Azije (EMEA). “HTC Wildfire kroz HTC Sense čini ovo iskustvo dostupno mladim korisnicima mobilnih telefona i to po prvi put. Omogućava da celokupna vaša komunikacija bude na jednom mestu, bilo da je putem Facebook-a, Twitter-a, poruka, slika ili elektronske pošte, i doprinosi da uvek budeš blizu svojih prijatelja i konverzacije sa njima.”


HTC Wildfire vam pomaže da ostanete u kontaktu sa ljudima koji su vam najvažniji i to zahvaljujući HTC Sense korisničkom iskustvu koje je fokusirano na postavljanje ljudi u centar pažnje, omogućavajući im korišćenje telefona na mnogo jednostavniji i prirodniji način. Nećete propustiti ni zabavu jer HTC Friend Stream aplikacija besprekorno prikuplja i prikazuje sadržaj sa socijalnih mreža kao što su Facebook, Twitter i Flickr na jednom dobro organizovanom ekranu sa ažuriranim podacima. HTC Wildfire vam omogućava da budete u toku sa porukama, komentarima, obaveštenjima i fotografijama svojih prijatelja gde god da ste.

Osim toga, za svaki kontakt u imeniku telefona HTC Wildfire omogućeno vam je da imate uvid u tok komunikacije sa tom osobom, kada ste poslednji put razgovarali, poruke i elektronsku poštu koju ste razmenili u skorije vreme, kao i prikaz novosti sa socijalnih mreža. Kada vas prijatelj pozove, HTC Caller ID vam prikazuje njegovu sliku sa Facebook profila i najnovija ažuriranja, kao i podsetnik ukoliko se njegov rođendan bliži.

Zahvaljujući novoj aplikaciji sharing widget, HTC Wildfire omogućava vam da preporučite aplikaciju putem elektronske pošte, tekstualne poruke ili socijalnih mreža. Vaši prijatelji će dobiti link koji im pruža mogućnost da pronađu aplikaciju na Android Market-u, i preuzmu je uz samo jedan klik na njihovom telefonu.

Florian Seiche je istakao, “Razumemo da je ljudima potreban bolji način  za navigaciju kroz desetine hiljada aplikacija koje su trenutno dostupne na Android Market-u. Međutim, na osnovu našeg nezavisnog istraživanja otkrili smo da korisnici nisu željni samo najnovojih i najpopularnijih aplikacija koje koriste njihovi prijatelji, oni takođe žele i jednostavniji način za pronalaženje i preuzmanje aplikacija. Po prvi put, u mogućnosti ste da preporučite najnovije i najbolje aplikacije prijateljima ili grupi prijatelja zahvaljujući novom HTC Wildfire uređaju. Sa tako velikim izborom aplikacija, otvara vam se svet sadržaja koje treba otkriti i podeliti sa prijateljima.”

Najnoviji pametni telefon HTC Korporacije je odličan i za gledanje i razmenu fotografija na Flickr socijalnoj mreži, kao i za pretraživanje po Internetu, zahvaljujući svom 3.2-inčnom capacitive ekranu osetljivim na dodir. Kamera od 5 megapiksela sa auto fokusom i LED blicem omogućava vam da zabeležite specijalne trenutke, dok vam 3.5mm audio jack i micro SD card slot omogućava da nikada ne budete bez svojih omiljenih pesama.

Dostupnost

Novi HTC Wildfire će biti dostupan korisnicima na većini evropskih i azijskih tržišta od trećeg kvartala 2010. godine.

Note

*Izvor: www.facebook.com/press/info.php?statistics. Više informacija je dostupno na zahtev.

O HTC korporaciji

HTC Korporacija (HTC) je jedna od kompanija koje se najbrže razvijaju u industriji mobilnih telefona.  Stavljajući ljude u centar svega što rade, HTC je kreirao inovativne pametne telefone koji su bolje prilagođeni životu i potrebama svakog pojedinca. Kompanija se kotira na Taiwan Stock Exchange. Za više informacija o HTC Korporaciji, posetite sajt kompanije:  www.htc.com

newsmaster